carnavalcaldes2019

Ja teniu la vostra disfressa de carnestoltes??

febrer 1st, 2016
Comencem el mes de març de festa!! Aquesta setmana podreu gaudir de la festa de Carnestoltes a Caldes de Montbui. Si ets dels que els hi agrada convertir-se en un personatge fantàstic, de terror, o romàntic… ens encantaria veure la vostra disfressa!! Veniu a dinar o sopar a La Carbonera, us estarem esperant. 😉
PROGRAMA CARNESTOLTES 2 DE MARÇ 2019
17.30 h RUA DE CARNAVAL
Nou recorregut!! pg. del Remei, c. Major, pl. de l’Àngel, av. Pi i Margall, c. Mossèn Cinto Verdaguer i zona esportiva del Bugarai.
19.00 h* EXHIBICIÓ DE LES DISFRESSES, ESBRONCADA I CREMA DEL REI CARNESTOLTES, I LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE DISFRESSES
Col·laboren: Taller Municipal d’Art Manolo Hugué i l’Electra Caldense, en la construcció i muntatge del Ninot de Carnestoltes, Ball de Diables de Caldes de Montbui, a la crema del Ninot de Carnestoltes.
Lloc: zona esportiva del Bugarai
* L’horari és aproximat en funció del desenvolupament de la rua.