tres-tombs-caldes

Festes de Sant Antoni i Tres Tombs de Caldes de Montbui

gener 13th, 2016
El diumenge 17 de gener se celebra a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) les festes de Sant Antoni i els Tres Tombs, una tradició agrícola amb més de 150 anys d’història. La Facultat de Sant Antoni de Caldes es qui organitza una de les festes més singulars, que te com a acte principal la calvacada dels tres tombs, molt coneguda en tota la comarca. La calvacada està encapçalada pels quatre portabanderes, una cercavila que aplega un gran nombre de carruatges i cavalleries, de diferents estils que provenen de tot el Vallès. Un altre acte, molt conegut i que no et pots perdre, són els balls populars “Ball de Plaça” del diumenge a la tarda, en el que les colles ballen la Dansa de Sant Antoni. I per agafar forces vine a La Carbonera a tastar les nostres tapes, reserva online o truca al 93 865 05 72 i no et quedis sense la teva taula!