fira-nadal

XXX Fira de Nadal de la vila termal de Caldes de Montbui

novembre 27th, 2015
Durant el 28 i 29 de novembre se celebrarà en tot el centre històric la 30a Fira de Nadal de la vila termal de Caldes de Montbui. L’organització té previst repartir uns 1.600 litres de brou de Nadal fet amb aigua termal, més una degustació de la verdura i la carn d’olla de la cocció del brou calderí. A banda dels gots de brou, també hi haurà activitats familiars, 120 parades d’objectes de Nadal, artesania i alimentació. Diumenge, davant el museu Thermalia, es realitzarà una demostració de pintura en aquarel·la i pels aficionats a la fotografia, la Fira estrena durant aquesta edició un concurs d’Instagram, amb l’etiqueta #firadenadalcaldes15. Veure les bases del concurs. Consulteu el programa de la Fira en aquest enllaç. I per acabar el dia de la millor forma possible, veniu a La Carbonera a tastar el nostre Menú d’Arrossos. Reserva taula i no et perdis els nostres plats. Podeu reservar de forma online o a trucant al telèfon: 93 865 05 72