imatge-blog-MC-acoustic

Concert MC Acoustic

novembre 16th, 2015
El proper divendres 20 de novembre a les 22:30 hores tenim en concert a La Carbonera, MC Acoustic. Un trio de versions de diferents estils (pop, blues, soul, rock, hard rock…). Us els perdreu? El grup es va formar a principis del 2012, però en un començament només eren un duo, fins que al maig del 2013 es va unir Óscar, percussió. Així que la primera actuació que fan com a trio és al juny del 2013 a Sabadell. Actualment, Mc Acoustic té més de 100 actuacions a les seves esquenes, amb un repertori d’un 90 temes. A continuació us deixem una petita descripció de cadascú dels components del grup: Cristina Vocalista. Amb una veu forta i amb cos, amb la capacitat d’adaptar-se a diferents estils musicals. Manu Guitarrista. Prové del blues, rock, heavy, etc. Óscar Percussionista amb carisma. Capaç de portar la sonoritat del calaix a tots els estils. Un trio que ens faran gaudir al màxim d’una vetllada inoblidable a La Carbonera. Música i bon menjar…Què més es pot demanar? Fes la teva reserva i gaudeix d’una nit de divendres al nostre restaurant.