joan-pastor-concert-carbonera-caldes

Concert Joan Pastor

novembre 2nd, 2015
El proper divendres 6 de novembre a les 22:30 hores La Carbonera us oferirà en concert a “Joan Pastor”. Una veu, un piano i un bon repertori de Blues, Soul i Folk. No us el podeu perdre! En Joan Pastor és un music del Montseny que ha recollit al llarg de molts quilòmetres un munt de cançons, tocades i cantades arreu, i ha compartit escenari amb músics i públics molt diferents. Però sempre actúa amb la mateixa energia i passió. Podreu gaudir des de clàssics de Ray Charles o Wilson Pikett, fins a temes més actuals com Mumford&Sons o Ariel Rot. Joan Pastor repassarà acompanyat del gran pianista Sergi Rodri un repertori de Blues, Soul i Folk. Un parell de musics que ens faràn gaudir d’una vetllada excepcional a La Carbonera mentre assaborim els exquisits plats del nostre restaurant. Bona música, bon menjar i bon rotllo… Què més es pot demanar? Nosaltres us proposem el menú de tapes de La Carbonera, per 23€ amb vi i postres inclosos. Un ventall de plats a escollir segons els teus gustos. Us animeu a venir? Fes la teva reserva i gaudeix! T’esperem a La Carbonera aquest cap de setmana!