festa-major-capvuitada-caldes-montbui

Festa Major i Capvuitada de Caldes de Montbui

octubre 5th, 2015
Del 9 al 13 i del 16 al 18 d’octubre a Caldes de Montbui estem de Festa Major! Una Festa Major de poble que arriba inflada d’activitats que no us podeu perdre. En total serán cinc dies de Festa Major i tres dies de Capvuitada. A la programació hi trobareu des d’espectacles de tot tipus i per a totes les edats, exposicions d’artistes o el més mític Correbars, fins a concursos, olimpíades, actuacions de teatre, concerts o cercaviles. Un programa de festes molt variat que heu de disfrutar amb nosaltres! Encara no sabeu què fer el cap de setmana? No ho dubteu! Veniu a Caldes a la FM i passeu a dinar o sopar per La Carbonera a agafar forces. Recordeu que diumenge 11 obrim a la nit, i dilluns 12 i dimarts 13 d’octubre tanquem. Marxem de pont! I vosaltres? Podreu tastar tots els nostres plats, i si veniu durant el cap de setmana podreu fer el Menú d’Arrossos de La Carbonera. No us ho penseu més i feu la vostra reserva!