festa-casc-antic-caldes-montbui-juliol-festes-valles-oriental-la-carbonera

Festa del Casc Antic de Caldes de Montbui

juliol 17th, 2015
No saps què fer aquest dissabte 18 de juliol? Et proposem venir a Caldes de Montbui, a la festa del Barri del Casc Antic del poble. A partir de les 17.30h, i fins les 21h, al centre de la vila podràs gaudir d’activitats per a tota la familia: espectacle de bombolles, batucada i cercavila pel barri, espectacles d’animació infantil i xocolatada. Després de fer gresca i xerinola pels carrers del centre, per la Plaça del Lleó, la Plaça de l’Àngel i la Plaça de l’Església us proposem venir a agafar forces amb un bon sopar a La Carbonera! Podràs gaudir d’infinitat dels plats de la nostra carta, per a tots els gustos. Quin és el que més t’agrada? Podeu veure tots els nostres plats aquí! I pels més golafres… els nostres postres de La Carbonera! No et podràs resistir a tastar-ne un. I després d’una vetllada excepcional a La Carbonera… anem de concert? A les 22h podreu gaudir del Festival de música al Molí de l’Esclop. Un concert amb David Mengual Slow Quartet. No us ho podeu perdre! Serà un cap de setmana rodó!