escaldarium-caldes-de-montbui-festa-major-juliol-11

Escaldàrium 2015, la festa del foc i l’aigua de Caldes

juliol 2nd, 2015
El proper 11 de juliol es celebra l’Escaldàrium, la festa del foc i de l’aigua de Caldes de Montbui. Una celebració que simbolitza l’origen del poble i de les seves aigües termals. Durant la festa la gent es congrega al voltant de la font termal del Lleó i espera a que aparegui el Termaliot, qui s’ocupa de tot el que passarà durant aquella nit. Una festa on també és molt important les diferents danses que es realitzen, consta de 9 danses: 6 de foc i 3 d’aigua alternades i acompanyades per una orquestra de músics locals. Podeu participar a la festa saltant sota les espurnes dels diables o ballant sota els rajos d’aigua que provenen de les aigües termals del municipi i mai de la xarxa d’aigua potable. I sinó també podeu gaudir de la festa mirant aquest meravellós espectacle. Per acabar podeu venir a agafar forces a La Carbonera. Hi trobareu una gran varietat de plats i postres que us encantaran! Preparats?