nova-web-la-carbonera-de-caldes

Estrenem nova web!

juny 14th, 2015
A La Carbonera estem de celebració! Ens hem posat ben guapos i ja us podem presentar la nostra nova web. A lacarboneradecaldes.com hi trobareu tota la informació de la nostra carta, els nostres menús, esdeveniments i concerts. Estareu ben informats de qualsevol cosa relacionada amb el vostre restaurant preferit. A l’apartat de carta hi trobareu tots els nostres plats i vins i les recomanacions, un ventall d’opcions per diferents gustos i paladars. Amb quin plat us quedeu? Podreu gaudir de la nostra galeria de fotografies on trobareu els nostres plats i postres, tots irresistibles. També podreu consultar el nostre menú setmanal, que anirem actualitzant cada dilluns perquè tingueu temps de pensar què us ve de gust per menjar. No sabeu què fer les nits del cap de setmana? Trobareu tota la informació dels nostres concerts a La Carbonera, els grups que ens visiten, l’estil de música de la que gaudireu, què podreu sopar… A més, us posarem totes les notícies de Caldes de Montbui a la taula perquè les pogueu gaudir amb nosaltres. Què us sembla el nostre canvi de look? El volem gaudir amb vosaltres!