guanyador-menu-arrossos

Ja tenim guanyador del sorteig d’un menú d’arrossos

juny 10th, 2015
Voleu saber qui ha tingut la sort de guanyar un menú degustació d’arrossos de La Carbonera durant el cap de setmana? El sorteig celebrat el dia 5 de juny ja té guanyadora… La afortunada ha estat…MERCÈ S, de PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS. Enhorabona Mercè! Podràs venir a gaudir d’un del menú d’arrossos del cap de setmana a La Carbonera de Caldes amb l’acompanyant que decideixis. Ja ens explicaràs què tal ha anat l’experiència, Mercè. I als que no us ha tocat aquest cop… Podeu venir a dinar igualment a La Carbonera i demanar-vos aquest gustós menú d’arrossos de cap de setmana! I si voleu venir entre setmana… tenim un menú diari que us encantarà! Gràcies a tots per visitar La Carbonera i els nostres plats.