aspriu-blog

Poemes musicats amb Aspriu

maig 8th, 2015
El divendres 8 de maig a les 22:30 hores us esperem a La Carbonera per gaudir d’un concert molt especial. Aquest cop tindrem amb nosaltres a Aspriu, que ens presentaran el seu espectacle de poemes musicats amb ritmes mediterranis. La seva proposta és difondre l’obra i el llegat dels poetes catalans a través d’una música més actual i d’avui en dia. Salvador Espriu, Joan Vinyoli, Josep Carner, Josep Pla, Joan Brossa, Miquel Martí i Pol, Carles Riba, Joan Salvat-Papasseit, Joan Margarit i Consarnau… entre molts d’altres. Els seus integrants són en Sergi Ambròs, qui dona la veu a l’espectacle; en Jaume Gimenez, qui s’encarrega de la guitarra acústica, i la Júlia Carrasco, que fa parella amb el violoncel. Per més informació no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.aspriu.cat/ No us ho podeu perdre! Serà fantàstic! Tots a La Carbonera!