Menú de Festes de Nadal

Pensant ja en el dinar o sopar de Nadal d’empresa, amb amics o amb la vostra familia? Des de La Carbonera tenim el plaer de presentar-vos el nostre Menú de Festes de Nadal, disponible del 10 de desembre al 10 de gener. Us esperem a tots per celebrar aquestes dates junts! Recordeu fer la vostra reserva prèvia a la nostra web o trucant al 93 865 05 72. El Resturant romondrà obert durant els dies: 25, 26 durant tot el dia i 31 al migdia. El dia 1 de gener tanquem. Us esperem! Descobreix el nostre Menú de Festes: Menú Setmanal La Carbonera

Menús a mida

menus-a-mida1

Si ho preferiu, podem fer-vos un menú adaptat als vostres gustos i al número de persones que sigueu. Estarem encantats de plantejar-vos els nostres suggeriments i idees.

Ocasions especials

ocasions-especials

Un dinar d’empresa, un sopar de compromís, un convidat especial, etc. La Carbonera és el lloc ideal per viure moments especials. Us ajudarem per a que tot surti tal com ho teniu pensat.

Càtering

catering

Tant per a grans com per a petits esdeveniments, podeu comptar amb nosaltres per al servei de càtering. Expliqueu-nos la vostra idea i nosaltres ens encarreguem de la resta.